Porong Pelmo Choeding -luostari

Porong Pelmo Choeding -luostari sijaitsee Tinchullyssä, joka on 15-20 minuutin kävelymatkan päässä Boudhanathin stupasta Katmandun laaksossa Nepalissa. Alueella on suuri määrä luostareita, jotka edustavat tiibetinbuddhalaisuuden elävien traditioiden monimuotoisuutta. Näistä luostareista ainoastaan Pelmo Choeding kuuluu Bodong-traditioon. Se on ainoa Tiibetin ulkopuolella oleva Bodong-luostari. Yksi Lochen Jangchup Tsemo -buddhalaisen yhdyskunnan päätehtävistä on tukea tätä luostaria ja siten olla apuna Bodong-tradition elvyttämistyössä. Luostaria johtaa yhdyskunnan johtaja Geshe Pema Dorjee. Luostarissa on vierastalo, joka vuokraa huoneita matkailijoille.


Luostarin vierastalo Porong Pelmo Choeding -luostarilla on vuonna 2011 avattu vierastalo, joka on sijainniltaan erinmoinen.

Boudhanathin stupalle on vain 10 min kä- velymatka.

Vierastalossa on 10 huonetta.

Palvelut: 24 hour WiFi (internetyhteys), agregaatti sähkökatkojen varalle, pesukone käytössä lahjoitusta vastaan, tilava olohuone ja henkinen ilmapiiri.

Huonevaraukset: Porong Pelmo Choeding Monastery Post Box no: 4637 Kathmandu, Nepal Phone: 00977-1-4914750 Email: choeding@gmail.com